Skip to main content

Prvá rotačná pec s certifikátom úspory energie od inštitútu VDE

  • Patentovaný systém rekuperácie pary
  • Technológia dvojitej pary pre väčší lesk a chrumkavosť
  • 10 palcová riadiaca jednotka IQ Touch vrátane ENERGY MANAGER

Pre zvýšenie bezpečnosti dodávok energie je k dispozícií aj v elektrickej verzií

Séria ATLAS môže byť kedykoľvek prevedená z fosílnych palív, ako je ropa a plyn, na elektrickú verziu.

V máji 2022 sa v prísnych laboratórnych podmienkach uskutočnili početné série testov s regálovou pecou ATLAS s nakrájanými rožkami, croissantmi a chlebom v rámci náročného certifikačného procesu inštitútu VDE, ktorý trval niekoľko týždňov. Po týchto testoch pečenia získala rúra ATLAS certifikát od nezávislého a objektívneho certifikačného orgánu VDE ako prvá regálová rúra na svete, ktorá spotrebuje až o 31 % menej energie ako jej predchádzajúci model. Regálová rúra ATLAS je samozrejme k dispozícii aj v elektrickej verzii pre čo najväčšiu bezpečnosť zásobovania.

Už na jar 2021 získala spoločnosť WACHTEL GmbH od inštitútu VDE certifikát, že nová elektrická regálová rúra PICCOLO PRO® spotrebuje až o 33,6 % menej energie*. „Zámerne sme si vybrali nezávislý inštitút VDE ako objektívneho externého partnera pre testovanie. VDE má desaťročia skúseností v oblasti merania energetickej účinnosti a využíva najmodernejšie testovacie systémy, ktorých výsledkom je vysoká kvalita testov. To dokazuje, že naša nová, inovatívna generácia kachlí ATLAS a PICCOLO PRO® je o 31 % až 33,6 % úspornejšia ako predchádzajúce modely. Zámerne sa odlišujeme od konkurencie, ktorej marketing sa obmedzuje na tvrdenie, že je energeticky úsporná,“ vysvetľuje Oliver Frey, majiteľ a generálny riaditeľ spoločnosti WACHTEL.

Nízka spotreba energie je dnes dôležitejšia ako kedykoľvek predtým – v závislosti od množstva pečiva a programu pečenia môže ročne ušetriť niekoľko tisíc eur na jednu pec.

Play Video

Prehrať video