Chladiaca automatická kysiareň Kolb – PATT® inside

Čerstvý chlieb a pečivo najvyššej kvality – kedykoľvek pripravené na pečenie. Toto vám ponúka PATT® – originál. Náš patentovaný proces spôsobil revolúciu v procesoch v pekárni.

Kategória:

Popis

MULTIFUNKČNÉ ZARIADENIE S REVOLUČNÝM SYSTÉMOM

PATT („programované chladenie čiastočne nakysnutých kúskov cesta“) je špecializovaný proces na dlhodobé spracovanie, pomocou ktorého môžete vyrábať vysokokvalitné a obzvlášť prírodné pečivo. Nevykysnuté kúsky cesta sa privedú na predkysnutie s následným pomalým chladením.

Jemné chladenie: Rozhodujúcim jadrom procesu PATT je, že teplota povrchu a jadra cesta je vždy takmer rovnaká, čo si samozrejme vyžaduje mimoriadne opatrnú a zodpovedajúco dlhú fázu chladenia.

TECHNICKÉ ÚDAJE

Teplotný rozsah:
-20°C až +40°C plynule nastaviteľné
Počet vozíkov:
1 až neobmedzene
Relatívna vlhkosť vzduchu:
až do 98% plynule regulovateľné (v závislosti od teploty a cesta)
Izolácia panelov:
do 150 mm
Predná strana zariadenia:
nerez
Obal zariadenia:
nerez
Typ zariadenia:
pre vozíky na kysnutie /rotačné vozíky / vozíky na osadzováky

Pre viac informácií kontaktujte nášho obchodného zástupcu.

Dotaz k produktu